Länia fyller 30 år!

En affärspartner som genomför trygga och lönsamma företagsöverlåtelser

Vi på Länia har genom åren fått förtroendet att förmedla många onoterade bolag till nya ägare. Trygghet, enkelhet, lång erfarenhet och brett kontaktnät är några av de synpunkter som nämns när vi frågar varför valet föll på Länia.

Länia 30 år

Vår affärsidé: Att rikstäckande erbjuda kvalificerade tjänster i samband med köp och försäljning av företag. Den förändrar vi inte, den är förutsättningen för vår existens.

Vår mission: Att tillföra förnyelse och utveckling av näringslivet genom att med god kompetens förmedla företag till nya ägare.

Vår historia:  Idag är mycket annorlunda än vad det var 1990 när Länia Företagsförmedling startade. Och precis som vår omvärld kontinuerligt förändras, krävs det också att vi utvecklas i takt med tiden. För oss har det varit viktigt att skapa en profil som matchar den omvärld vi lever i.

Länia idag:  Vi är en partnerägd organisation med 25 kontor över hela landet. På varje kontor finns stor kunskap om den lokala marknaden, samtidigt som vi alla har tillgång till Länias samlade kompetens och hela nätverk.

Kontakta Länia Företagsförmedling

Länia Företagsförmedling är landets ledande företagsförmedlare och har sysslat med företagsöverlåtelser sedan 1990.

Vi finns representerade över hela landet och vår personalstyrka består av 35 erfarna företagsmäklare. Hör av dig till en lokal företagsmäklare.