Att sälja företag

Att sälja företaget är ett stort och viktigt beslut för alla företagare. Planeringen för en överlåtelse bör starta i god tid. Våra 35 mäklare har alla lång och gedigen erfarenhet från ledande befattningar i näringslivet. Du får genom oss på Länia Företagsförmedling tillgång till hela vår samlade kunskap med råd och hjälp kring det som krävs för att förbereda ditt företag inför en försäljning. Alla kontakter med oss sker naturligtvis under fullständig diskretion.

Vi har under åren utvecklat vår metodik och en infrastruktur som gör att vi driver en strukturerad, kvalitetssäkrad och effektiv process.

  • Kvalificerad företagsvärdering
  • Professionell företagspresentation
  • Aktiv marknadsföring och engagerat säljarbete för att hitta rätt köpare till företaget
  • Förhandling och due diligence med ”rätt” köpare
  • Upprättande av överlåtelseavtal
  • Tillträde och uppföljning

Vi medverkar aktivt under hela försäljningsprocessen. Som projektledare tar vi hand om hela processen från värdering fram till avslut och tillträde. Vi medverkar vid företagsvisningar, genomför förhandlingar och upprättande av avtal. Det innebär att du som säljare av företaget kan fokusera på att driva företaget precis som vanligt under hela uppdragstiden.

Kontakta oss för en förutsättningslös och kostnadsfri konsultation eller via direktkontakt med en lokal företagsmäklare.

Kontakta Länia Företagsförmedling

Länia Företagsförmedling är landets ledande företagsförmedlare och har sysslat med företagsöverlåtelser sedan 1990.

Vi finns representerade över hela landet och vår personalstyrka består av 35 erfarna företagsmäklare. Hör av dig till en lokal företagsmäklare.