Län: Skåne
Omsättning: 20 – 40 Mkr

Ett väletablerat och välrenommerat företag med 30 år i branschen. Företagets affärsstrategi är att fokusera på produktutveckling och försäljning av parfym ,kosmetika och kroppsvård inom Norden. .Företaget har en väl inarbetad organisation med erfarna och duktiga medarbetare. Företaget säljer professionella hudvårdsprodukter till hela Norden. När det gäller segmentet dofter (parfym) tillhandahåller man det största utbudet av dofter i Norden.  Inom företagets utbud av kosmetik finns produkter för ögon, läppar, naglar m.m. Företaget tillhandahåller även ett brett sortiment av solskyddsprodukter för alla hudtyper och prisklasser.

Företaget har ett dotterbolag som äger fastigheten där verksamheten bedrivs. Fastigheten är väl anpassad till verksamheten. Det är inget krav från säljaren att fastighetsbolaget följer med i affären. Det finns heller inga krav på ett längre hyreskontrakt vilket innebär att verksamheten kan flyttas till annan ort. Lokalerna hyrs idag av dotterbolaget, 985 m2 (totala ytan 1 715 m2). Resten av lokalerna hyrs ut externt. Omsättningen ligger mellan 35-40 mkr och rörelseresultatet ligger justerat på ca. 4,0 mkr.

För rätt köpare finns det goda utvecklingsmöjligheter. Det finns också stora synergieffekter för en redan etablerad aktör i branschen samtidigt som det finns goda möjligheter för en annan aktör att komma in på en ny marknad eller segment.

Begärt pris: Kontakta mäklare

Företagsmäklare

Rutger Ulterman

Mobil: 076-858 30 07
E-post: rutger.ulterman@lania.se

Patrik Forsén

Mobil: 070-614 90 30
E-post: patrik.forsen@lania.se