Län: Stockholm

Videobyrå med fokus på livesändning. Bolaget producerar direktsänd Webb-TV för kommuner, myndigheter, näringsliv och är rikstäckande.
Företagets affärsidé är att hjälpa sina uppdragsgivare kommunicera mer effektivt genom direktsänd video. Detta gör man genom en palett av tjänster inbegripande alltifrån konsulter ute hos kund till installationer och distanssupport. Utöver detta erbjuds även rena videoproduktionstjänster såsom expressinspelningar och redigering. Huvuddelen av kunduppdragen finns i Stockholm, men ett tjugotal uppdragsgivare finns i övriga landet. 
Bolaget kan fortsättningsvis drivas vidare som självständigt bolag med gott resultat eller så skapas stora möjligheter om bolaget kommer in i en större organisation, som nytt affärsområde eller för att stärka upp en branschkollega.Företaget grundades för 10 år sedan och är i dag en etablerad aktör med stor varumärkeskännedom i målgruppen. EBIT ca 3,5 mkr med en prisidé om 10-12 mkr.

Högsta sekretess gäller för denna försäljning. För intressent som vill ha mer information krävs undertecknande av sekretessförbindelse, kontakta företagsmäklare Claes Trozelli

Företagsmäklare

Claes Trozelli

Mobil070-550 77 44
E-post: claes.trozelli@lania.se